Cauta oferta perfecta

Newsletter

  Prin prezenta inscriere la newsletter, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, publicat aici.

  Acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si special

  Am fost informat(ă) cu privire la activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal desfășurate de către PRINCESS ACTIVE COMPANY S.R.L, persoană juridică română cu sediul in Constanta, Bvd. Mamaia nr. 135A-137, Etaj 4, Cam 42 si 43, Cladirea Millennium Business Center, jud. Costanta, înregistrată la Registrul Comerțului Constanta sub nr. J13/2408/2012, conform Informării privind prelucrarea datelor cu caracter personal ce mi-a fost comunicată în prealabil.

  Prin prezenta inscriere la newsletter, îmi exprim in mod explicit ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor personale, după cum urmează:

  1. Sunt de acord ca PRINCESS TRAVEL să utilizeze numele, prenumele și adresa mea de e-mail, pentru transmiterea de corespondență de tip newsletter pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte speciale și informații din partea PRINCESS TRAVEL.

  2. Sunt de acord ca PRINCESS TRAVEL să utilizeze numele, prenumele și adresa mea de e-mail, în scopul organizării de campanii promoționale, efectuării de comunicări comerciale și transmiterii de oferte personalizate cu privire la produsele și serviciile PRINCESS TRAVEL.

  Opțiunea exprimată la punctul 1 de mai sus poate fi modificată oricând, prin funcția de dezabonare newsletter din cuprinsul e-mailului sau prin abonarea la newsletter pe website-ul www.princesstravel.ro sau prin transmiterea unei cereri scrise, datată și semnată, la Sediul Princess Travel: Constanta, Bvd. Mamaia nr. 135A-137, Etaj 4, Cam 42 si 43, Cladirea Millennium Business Center, jud. Costanta, sau pe e-mail, în atenția responsabilului cu protecția datelor, la adresa dpo@princesstravel.ro și va produce efecte în termen de cel mult 10 zile de la primirea cererii.

  Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate PRINCESS TRAVEL va rugam sa accesați https://www.princesstravel.ro/politica-de-confidentialitate/