Cauta oferta perfecta

Cum se obtine viza de Sri Lanka, cat costa si unde aplici!

Cum se obtine viza de Sri Lanka, cat costa si unde aplici!

Te-ai decis sa calatoresti in Sri Lanka si vrei sa stii cum se obtine viza pentru a intra in aceasta tara? Citeste acest articol si afla cum sa aplici, cat costa viza pentru Sri Lanka, si unde sa aplici.

Ca sa fiu foarte sincera cu voi, in acest moment in care scriu articolul ma pregatesc sa completez formularul ETA Online. Stiu deja pasii, am facut aplicatia pentru niste clienti, dar pot sa va spun ca nu-i nimic mai simplu si dureaza mai putin de cinci minute.

 • Unde aplici pentru viza de Sri Lanka

Viza de Sri Lanka poate fi obtinuta „on arrival”, la sosire in aeroportul din Colombo, sau prin obtinerea onlinei a vizei ETA (Electronic Travel Authorization) pe site-ul oficial al ambasadei, aici: www.eta.gov.lk

In afara de aeroportul din Colombo, mai sunt eligibile pentru visa on arrival urmatoarele aeroporturi:

 • Ratmalana Airport;
 • Palali Airport;
 • Mattala International Airport (MRIA)

Va recomand sa optati pentru viza ETA, evitand astfel cozile interminabile din aeroport.

Dupa ce intrati pe link-ul de mai sus,

 • Cum se completeaza formularul de viza pentru Sri Lanka
 1. In link-ul pe care ti l-am oferit mai sus ai dupa butonul Home, sectiunea Aply. Apasa-l, apoi selecteaza „By the aplicant”.
 2. Apasa in continuare „Aply” , ti se va deschide o noua pagina, si introdu cele cateva informatii minime care iti sunt cerute.
 3. Dupa ce esti de acord cu termenii si conditiile, selecteaza din meniul „Tourist ETA” butonul „Apply for an Individual”.
 4. Completeaza formularul cu datele din pasaport, nume, prenume, informatii despre cazare si zborul pe care le ai in Sri Lanka.
 5. Am terminat. A durat mai putin de 5 minute, iar mesajul de final este: „There is no payment needed as all the applicants can come free of charge” – cat de clari sa mai fie si ei ca sa imi explice ca n-am domle’ nimic de platit?
 6. Toti pasii astia or sa aiba sens cand te apuci de formular.

Acum ca am terminat, spun cei de la ambasada ca in 24 de ore ar trebui sa primesc viza! Simplu, nu?

 • In cat timp iti vine viza pentru Sri Lanka?

Hai sa nu va mai tin in suspans. Ce 24 de ore? N-am vazut, de cand mama m-a facut, sa fiu anuntata cu placere ca acordul meu de calatorie a fost acceptat in… mai putin de doua minute de la aplicare. Nu pot decat sa ma bucur nespus, ca vacanta in Sri Lanka am achizitionat cu o saptamana inainte de plecare, astfel ca mi-am facut un pic de griji cu privire la durata obtinerii vizei.

Dar adevarul gol golut este ca toata treaba cu aplicatul pentru viza si obtinerea ei, dureaza mai putin de cinci minute!

 • Cat costa viza pentru Sri Lanka

In acest moment, conform articolelor pe care le-am gasit despre obtinerea vizei de Sri Lanka, circula foarte multe variante de preturi. de la 30 la 70 de dolari sau euro.

Este specificat in mod expres ca aceasta taxa trebuie achitata la completarea formularului online, dar am avut placuta surpriza sa aflu ca de fapt nu costa nimic.

Viza este gratuita in acest moment, insa voi reveni cu un update cand ma intorc din Sri Lanka, sa va spun daca m-a costat ceva la intrarea in tara.

Acum astept cu nerabdare sa ajung la destinatie! Promit sa va povestesc cum a fost!

Daca vreti mai multe informatii puteti sa imi scrieti pe office@princesstravel.ro sau pe whatsapp la 0720540014, oricand.

Vacante minunate va doresc!

#srilanka #indraznestesacalatoresti