899 euro – Circuit 5*/4* Madeira – Lisabona – Sintra, Cabo da Roca, Cascais si Estoril!

Perioada calatoriei: 30 septembrie – 08 octombrie 2017

Tarif: de la 899 euro / 1 adult

*Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile*

*Pentru plecari din alte orase va rugam sa ne specificati aeroportul preferat, atunci cand solicitati oferta*

*Nu uitati sa va inscrieti la newsletter pentru a nu pierde locurile promotionale  CLICK AICI*

Un circuit inedit al Portugaliei, de la Insula Madeira, denumita Perla Verde a Atlanticului, pana la Lisabona, Fatima, Batalha, Sintra, Cabo da Roca, Cascais si Estoril • Cazarea este oferita pentru 5 nopti, la un superb hotel de 5* in Madeira si 2 nopti la un hotel de 4*superior in Costa da Caparica-Lisabona, ambele hoteluri fiind situate la Oceanul Atlantic •

 

Program circuit si servicii incluse pentru tariful de 899 euro 1 adult:

Ziua 1 (30.09.2017) Bucuresti – Lisabona – Funchal/Madeira
Prezentare pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 05:00 pentru intalnire cu insotitorul de grup si imbarcare la cursa TAP PORTUGAL TP1325 cu decolare la ora 07:00 spre Lisabona. Aterizare la Lisabona la ora locala 09:35.  Trecere prin zona de tranzit a aeroportului si imbarcare la cursa TP1681 cu decolare la ora 12.10 spre Funchal/Madeira. Aterizare la ora locala 13.55. Transfer si cazare la hotel MELIA MADEIRA MARE 5*.

Ziua 2 (01.10.2017) Madeira – Tur de Oras Funchal, excursie ½ zi si degustarea de vin inclusa
Mic dejun. Turul orasului Funchal (inclus) incepe cu Piata, faimoasa pentru atmosfera plina de culoare, unde fermierii vin cu marfuri diverse din cele mai indepartate regiuni ale Insulei Madeira: fructe, legume, peste si o bogatie imensa de flori exotice. Se face o oprire la un atelier de broderie traditionala. Vizita se incheie la Crama Oliveiras, locul magic si racoros unde s-a scris istoria vinului de Madeira si unde puteti degusta soiuri din renumitul vin. Optional, dupa-amiaza, va propunem excursia Comorile Madeirei si Valea Maicutelor (4h). Admirati orasul Funchal de la inaltime, din telecabina cu plecare din Monte. Aici se viziteaza Biserica unde isi doarme somnul vesnic din 1922 ultimul imparat austro-ungar. Nu ratati coborarea cu saniile de lemn, unul din mijloacele de transport traditionale ale insulei. Turul continua cu Eira do Serrado, de unde aveti o panorama spectaculoasa catre Valea Maicutelor, un sat mic, situat intr-un crater abrupt, nu departe de cel mai inalt varf din Madeira. Inainte de intoarcerea in Funchal, degustati bautura specifica zonei – Ginja. Cazare la hotel MELIA MADEIRA MARE 5*.

Ziua 3 (02.10.2017) Madeira – Excursie optionala 1 zi Turul de Vest al Insulei Madeira
Mic dejun. Zi libera pentru plimbare si odihna. Optional, va oferim varianta participarii la turul zonei de vest a insulei (8h), tur ce va ofera oportunitatea de a vizita peisajele spectaculoase pentru care Madeira este renumita: satul pitoresc Camara de Lobos, redat in picturile sale de Sir Winston Churchill, podgoriile renumite si Cabo Girao, stanca cea mai inalta fata de nivelul marii din Europa. Turul continua catre Sao Vicente prin Encumeada, pe coasta de Nord a insulei, unde natura ofera o panorama superba asupra Oceanului Atlantic. Pranz inclus (trei feluri de mancare) in Porto Moniz, apoi excursia continua catre platoul magnific Paul da Serra, la o altitudine de 1600 m fata de nivelul marii, dupa care se coboara catre Ponta do Sol, spre coasta sudica si satul pescaresc Ribeira Brava. Cazare la hotel MELIA MADEIRA MARE 5*.

Ziua 4 (03.10.2017) Madeira – Excursie optionala 1 zi Turul de Est al Insulei Madeira
Mic dejun. Zi libera pentru plimbare si odihna. Optional, va oferim o zi (8h) posibilitatea explorarii zonei de est a insulei. Excursia incepe cu muntii din centrul insulei si varful Pico do Arieiro, al treilea varf ca inaltimei, ce ofera o panorama superba, apoi Ribeiro Firo, unde se viziteaza crescatoria de pastravi, satul Santana faimos pt casele sale traditionale. Aici se viziteaza podgoria Quinta do Furao si se serveste pranzul (trei feluri de mancare). Excursia se continua catre Porto da Cruz, Portela si satul Machico, prima capitala a insulei, ascunsa intre dealuri si golfuri. Cazare la hotel MELIA MADEIRA MARE 5*.

Ziua 5 (04.10.2017) Madeira – Optional, Croaziera la Insula Porto Santo si Seara Traditionala
Mic dejun. Zi libera pentru plimbare si odihna. Doritorii, pot participa optional, la o croaziera spre Insula apropitata Porto Santo,
cu o spectaculoasa plaja cu nisip fin. Organizarea acestei excursii optionale este in functie de vreme si posibilitatea navigarii. Seara, va oferim optional, Cina cu program forlcloric, la un restaurant tipic, unde felul principal este Espetada- vita condimentata la protap si unde puteti degusta deliciile bucatariei portugheze si insulare, stropite din plin cu vin. Un grup folcloric local va invita sa invatati pasii dansurilor traditionale madeirene. Cazare la hotel MELIA MADEIRA MARE 5*.

Ziua 6 (05.10.2017) Funchal/Madeira – Lisabona – ½ zi Turul orasului inclus si optional, seara de muzica traditionala Fado
Mic dejun. Predarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcarre la curs TP682 spre Lisabona cu decolare la ora 12.00. Aterizare la Lisabona la ora 13.35 si Turul inclus al capitalei Lisabona (3h), ce cuprinde Cartierul Belem cu monumentele istorice din sec.XV-XVI, o scurta oprire la Monumentul Exploratorilor/Descoperitorilor si Turnul Belem, ambele apartinand patrimoniului UNESCO. Se viziteaza biserica Manastirii Ieronimilor-capodopera stilului manuelin. Se face un scurt popas pentru a „degusta”, optional, o cafea si un „pastel de nata” (desert traditional portughez), dupa care se merge spre Cartierul Alfama. Traseul include cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio-situata pe malul Estuarului Raului Tagus (Teju). Cazare si cina la hotel TRYP CAPARICA 4*SUP, proaspat renovat, situat in Costa de Caparica-pe plaja lata si cu nisip fin a Oceanului Atlantic. Va propunem, optional, ”O seara Fado” in Lisabona, in rezonanta muzicii traditionale portugheze.

Ziua 7 (06.10.2017) Lisabona – Excursie optionala 1 zi Obidos – Nazare – Pelerinaj la Fatima
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si odihna sau participare la excursie optionala de o zi (8h) – Obidos – Nazare  – Fatima. Se viziteaza
orasul medieval Obidos cu casute albe traditionale si balcoane din fier forjat unde puteti degusta din mici cupe de ciocolata renumita
ghinjinha (visinata), dupa care se continua traseul spre Nazare – sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor.
Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima- cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde in
1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Se face si un scurt popas la Manastirea Batalha pentru a vizita optional
claustrul cu Mormantul Soldatului Necunoscut. Cazare si cina la hotel TRYP CAPARICA 4*SUP.

Ziua 8 (07.10.2017) Lisabona – Excursie optionala o zi la Sintra–Cabo da Roca–Cascais–Estoril
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si odihna, iar la ora 11.00 se face eliberarea camerei. Pentru ultima zi, va propunem participare la excursia optionala (8h) la Sintra-Cabo Da Roca–Cascais-Estoril. Turul debuteaza cu vizita la Sintra- fosta resedinta de vara a familiei regale, vizitarea Palatului National (8 €/pers.intrare optionala) sau daca timpul permite, optional, pentru un supliment de aproximativ 15 €/persoana, vizita la Palatul Pena. Se continua traseul spre Cabo de Roca – cel mai vestic punct al Europei Continentale, Boca do Infierno si renumitul Cascais- “sat” pescaresc cu minunate golfuri strajuite de stanci, cu o magnifica panorama a Oceanului Atlantic. La retur se trece prin Estoril unde puteti admira cel mai mare cazino din Europa unde a luat nastere personajul James Bond-agentul 007. Transfer la aeroportul din Lisabona si imbarcare la cursa TP1324.

Ziua 9 (08.10.2017) Bucuresti – Decolare la ora 00:15 si Aterizare la Bucuresti la ora 06.15 local.

EXCURSII OPTIONALE contra cost

 • Comorile Madeirei si Valea Maicutelor cu degustare de ginja– durata 4h. Tariful include transport, ghid insotitor si degustare: 45 €/persoana pentru min.20 platitori.
  • Turul de Vest al Insulei Madeira – durata 1 zi (8h). Tariful include transport, ghid insotitor, masa de pranz: 75 €/persoana pentru min.20 platitori.
  • Turul de Est al Insulei Madeira – durata 1 zi (8h). Tariful include transport, ghid insotitor, masa de pranz: 75 €/persoana pentru min.20 platitori.
  • Croaziera in Insula Porto Santo –durata 1 zi (8h). Tariful se va comunica la fata locului functie de disponibilitati.
  • Seara Traditionala in Insula Madeira – durata 3h. Tariful informativ (include transferul, cina si programul artistsic traditional): 49 €/pers. pentru min.20 platitori.
  • O seara de Fado in Lisabona – durata 3h. Tariful include spectacolul si bauturile locale: 55 €/pers. pentru min. 20 platitori.
  • O zi la Obidos, Nazare si Pelerinaj la Fatima – durata 1 zi (8h). Tariful include transport, ghid insotitor, fara intrare la obiective, intrare ce se va achita direct si nu este inclusa in pret (claustrul de la Batalha aprox. 8€): 70 €/pers. pentru min. 20 platitori.
  • O zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais si Estoril – Tariful include transport, ghid insotitor, fara intrare la obiective, intrare ce se va achita direct si nu este inclusa in pret: 55 €/pers. pentru min. 20 platitori.

DESCRIERE HOTELURI

Hotel Melia Madeira Mare 5* www.meliamadeira.com   
Hotel Tryp Costa da Caparica 4*sup www.melia.com

CONDITII DE REALIZARE A GRUPULUI

GRUP MINIMUM 24 PERSOANE. Pentru 19 – 23 de persoane inscrise se achita o diferenta de 35 €/persoana, in functie de inscrieri la data limita de emitere a grupului.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

→ Taxale de intrare la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;

→ Taxe de statiune, 1 – 6 euro / pe zi – se achita strict la hotel, daca este cazul.

 

Cum rezervati?

→ Pentru confirmarea tarifului si rezervarea concreta va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.

→ Pentru a beneficia de tarifele de mai sus, trebuie sa calatoriti minimum doua persoane in aceeasi camera.

→ Pentru rezervare avem nevoie numele complete ale turistilor,  datele de nastere, numar de telefon, perioada aleasa.

→ Rezervarile sunt NOMINALE. Nu se permit modificari de nume.

→ Pentru facturare avem nevoie de numele si CNP-ul personei careia ii emitem factura, numar de telefon de contact, orasul de domiciliu,  iar daca doriti facturarea pe societate,  avem nevoie de datele societatii.

 

Modalitati si termene de plata

→ Avans 50% la inscriere iar restul de plata cu pana la 30 de zile inainte de plecare.

→ Plata se poate face prin depunere numerar la Raiffeisen Bank sau cash la sediul agentiei.

→ Factura se poate achita in EURO sau LEI de catre persoanele fizice, si doar in LEI de catre persoanele juridice.

→ Facturile in LEI se achita la cursul BNR din ziua emiterii + 2% risc de comision valutar.

 

Ce trebuie sa detineti obligatoriu pentru aceasta calatorie?

→ PASAPORT sau buletin valabil pana la data intoarcerii in Romania inclusiv.

→ Minorilor neinsotiti nu li se permite imbarcarea la bordul aeronavei.

→ Pentru a calatori cu un minor aveti nevoie de procura speciala – va rugam sa verificati website-ul politiei de frontiera.

 

Termenii si conditiile agentiei Princess Travel

→ Rezervarile se fac doar prin solicitarea dumneavoastra directa catre un operator princess travel pe adresa de e-mail   office@princesstravel.ro sau la numarul de telefon +40733896987 / +40752225552.

→ Avansul achitat este NERAMBURSABIL, reprezentand biletele de avion si blocarea cazarii. In situatia in care nu veti mai calatori sau nu achitati restul de bani la termenul limita stabilit, veti pierde toti banii platiti. Va rugam sa nu achitati absolut nimic pana nu sunteti de acord cu aceasta conditie.

→ Pentru a rezerva camera single va rugam sa ne solicitati tariful pentru supliment single.

→ Daca pierdeti avionul din vina dumneavoastra, prin neprezentarea la timp la ghisesul de check-in, nu veti recupera absolut niciun ban de la compania aeriana. Va trebui sa achitati un nou bilet de avion.

→ Este de datoria si obligatia turistului sa se informeze cu privire la conditiile de calatorie ale unei tari, necesitatea unei vize, data de valabilitate a pasaportului, etc.

 

PRINCESS TRAVEL

office@princesstravel.ro

+40733896987

*Nu uitati sa va inscrieti la newsletter pentru a nu pierde locurile promotionale  CLICK AICI*

Vezi oferte asemanatoare

Circuit Bali – Singapore – Kuala Lumpur – 1 Decembrie 2018!

Circuit Bali – Singapore – Kuala Lumpur – 1 Decembrie 2018!

De la 1285 €
Asia
Vezi oferta
Circuit Moscova & St. Petersburg – 6 Nopti 4* – Zbor din Bucuresti!

Circuit Moscova & St. Petersburg – 6 Nopti 4* – Zbor din Bucuresti!

De la 575 €
Rusia
Vezi oferta
Sejur Israel Taramul Religiilor 5 nopti ! Zbor din Bucuresti ! August 2018 !

Sejur Israel Taramul Religiilor 5 nopti ! Zbor din Bucuresti ! August 2018 !

De la 640 €
Israel
Vezi oferta
City Break Pisa & La Spezia (Cinque Terre) 4*

City Break Pisa & La Spezia (Cinque Terre) 4*

De la 299 €
Italia
Vezi oferta