Cauta oferta perfecta

Oferta Ursa Mica Glamping – Weekend printre „constelatii”

Oferta Ursa Mica Glamping – Weekend printre „constelatii”
Tariful este valabil la data afisarii pe site, in limita locurilor disponibile.
Ursa Mica Glamping

Locatie hotel: Sat Ciocanu, Jud. Arges, Culoarul Rucar - Bran

Data calatoriei Tip de camera Tip de masa Tarif 1 adult Info
Oferta a expirat

Capacitatea Ursa Mica Glamping Resort este de 12 corturi, dotate fiecare cu 4 paturi single, cele doua din mijloc fiind unite. Capacitate totala este de 48 de locuri. Un cort se inchiriaza pentru minim 2 adulti si maxim 4 persoane (inclusiv copii). Toate cele 12 corturi sunt decorate la fel, sunt inclazite cu soba pe lemne si au vedere catre Piatra Craiului. Intre corturi exista o distanta de minim 10 m.

In cort clientii vor gasi paturi cu saltele premium, perne, pilote groase, lenjerie alba de bumbac si satin, halate si prosoape, spalate si igienizate intr-o unitate de curatare profesionala.

Corturile sunt inclazite cu soba pe lemne, se ofera lemnele si pastilele de aprins focul iar experienta aprinderii focului o va avea clientului.

Fiecare cort detine senzor de monoxid de carbon si stingator.

La check-in clientii vor primi o lanterna speciala care lumineaza generos in cort. De asemenea in cort exista un candelabru cu lumanari electrice care se aprind automat la lasarea serii si se sting dupa cateva ore.

O zona de incaracare a device-urilor se gaseste in restaurant.

 

Check-in si check-out se fac online, clientii vor primi automat o aplicatie pentru acest lucru inclusive pentru comanda bauturilor de la bar. Majoritatea activitatilor se desfasoara in aer liber.

 

Resortul se intinde pe o suprafata private de 40.000mp si detine o parcare privata pentru clienti.

Locatia este pozitionata intre muntii Bucegi si Piatra Craiului, la granita satelor pitoresti Sirnea-Ciocanu, pe culoarul Rucar – Bran, intre Dambovicioara si Bran. Pana la Pestera Dambovicioara sunt 20 de minute cu masina, la fel ca si pana la Castelul Bran, o ora de Brasov si 2, 5 ore de Bucuresti.

In apropierea corturilor se afla 2 grupuri sanitare barbati si femei, separat. Fiecare grup sanitar detine dusuri cu cabine individuale, toalete si chiuvete. In grupurile sanitare, clientii vor gasi gel dezinfectant de maine, sapun lichid antibacterian, gel de dus, prosoape de hartie pentru maini (bineinteles hartie igienica).

 

In corturi clientii vor primi halate si prosoape de bumbac, albe, igienizate si dezinfectate.

Resortul detine si o zona de relaxare cu sauna (capacitate maxima 4 persoane ) si 2 ciubere capacitate 8 persoane. Sauna este inchisa pana la urmatoarele indicatii ale autoritatilor.

Toate pachetele noastre contin pensiune completa, gatim proaspat in fiecare zi meniu cu specific romanesc. Vegetarienii sunt bineveniti dar trebuie sa anunte in prealabil.

Mesele se servesc pe o terasa acoperita. Terasa detine si un bar cu o selectie geeroasa de bauturi: calde (cafea, capucino, machiatto, ciocolata calda, ceaiuri), spirtoase, coktailuri, vin spumant, prosecco, vin , bere, racoritoare, digestive.

Bauturile de la bar se platesc separat. Accesul cu macare si bautura In locatie este strict interzis.

 

Se pot face excursii de o zi si activitati precum:

Trasee montane (spre Piatra Craiului sau Bucegi);

Trekking prin chei sau peșteri;

Hiking în Piatra Craiului și Bucegi;

Rute de mountain-bike, alpinism și tot felul de cățărări;

Rute cu bicicleta electrica.

Oferim ghid si biciclete spre inchiriere.

Pentru tarifele activitatilor sportive, va rugăm să ne contactați. Acestea  sunt separate si vor fi realizate în funcție de numărul de persoane, durata și nivelul activităților dorite.

Aproape de locatie pot fi vizitate: Cheile Zărneștiului, Castelul Bran, Peștera Dâmbovicioara, Cheile Dâmbovicioarei, Peștera Valea Cetății Râșnov, Cetatea Râșnov, Cheile Râșnoavei, Dino Parc, Peștera Liliecilor și întreg Parcul Național Piatra Craiului, Parcul Național Bucegi, satele tradițiionale românești Ciocanu, Șirnea, Peștera, Măgura; Poiana Brașov, Rezervația de urși de la Zărnești, Mânăstirea Nămăiești.

Tariful este pentru o persoana si include:

  • Cazare 2 nopti la Ursa Mica Glamping
  • Regim de masa: Pensiune completa (mic dejun, pranz, cina)

Tariful nu include:

  • Transport - sejur individual cu autoturism propriu

Plati si conditii:

Plata se poate face in EURO sau LEI prin: depunere sau transfer bancar la Unicredit / Raiffeisen Bank.

Facturile in LEI se calculeaza la cursul Unicredit din ziua emiterii facturii!

Persoanele fizice pot achita in LEI sau EURO, iar persoanele juridice doar in LEI.

Termene de plata:

  • Avans integral la rezervare.

Ce trebuie sa detineti obligatoriu pentru aceasta calatorie?

Pasaport sau buletin in curs de valabilitate

Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa calatoriti minim 2 persoane in aceeasi camera.

Servicii Optionale:

  • Excursii si drumetii - Tarif la cerere